В Одесі померли двійнята, в яких були ознаки харчового отруєння: мама викликала лікаря з ОLX

Попередньо, діти отруїлися невідомою речовиною

В Одесі у родині переселенців з Херсона сталася трагедія. Померли 4-річні двійнята Кирило і Кіра, які мали ознаки харчового отруєння. Попередньо відомо, що 12 травня мама придбала на ринку «Привоз» овочі і приготувала дітям з них їжу.

Незадовго після цього стан дітей погіршився.

Матір намагалася самостійно надати домедичну допомогу, однак наступного дня дітям стало ще гірше. Тож жінка викликала додому лікарку, оголошення якої знайшла на ОLX.

Медикиня оглянула двійнят о 13:00 та зробила їм ін’єкцію препарату «Церукал».

 

Після цього блювота в дітей припинилася, однак вони більше нічого не їли, а пили лише очищену негазовану воду.

У ніч проти 14 травня хлопчик попросив маму про допомогу, щоб піти до туалету, повідомляє ТСН.

Жінка помітила, що син дуже слабкий та рухається з великими зусиллями, тож викликала швидку. На бригаду медиків вона чекала приблизно п’ять-сім хвилин, тримаючи дитину на руках.

Хлопчик перестав дихати за кілька хвилин до приїзду медиків. Це було близько 4 -ї ранку. Лікарі швидкої намагалися реанімувати дитину, однак не змогли врятувати хлопчика.

Сестру померлого у важкому стані доправили до обласної дитячої клінічної лікарні з діагнозом «отруєння невідомою речовиною». Попри вжити реанімаційні заходи дитина померла.

Що кажуть у поліції

В поліції зазначили, що попередньою причиною смерті дітей стало отруєння невідомою речовиною.

Інформацію про обставини смерті двійнят правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з позначкою «нещасний випадок« та »неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником».

В межах розпочатих проваджень призначена низка експертиз, зокрема, судово-медичні, які встановлять причину смерті дітей.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень