Операція і 10 днів стаціонару: У «Fly kids» у Рівному травмувався хлопчик (ФОТО 18+)

Його реабілітація триває і досі

11-річний хлопчик серйозно травмувався у дитячому розважальному центрі «Fly kids» у Рівному. Інцидент стався 3 грудня, коли дитина гралася у лабіринті.

Хлопчик зачепився об незахищену металеву конструкцію і отримав травму м’яких тканин гомілки. Через масивну кровотечу і велику площу рани дитину госпіталізували, каже заступник головного лікаря Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Олег Ушкевич:

Зі слів директорки розважального комплексу, на ігровому майданчику дитина отримала травму нижньої кінцівки. Під час огляду медики виявили рвану рану гомілки розмірами 10*6*5 см.

 

Бригада швидкої медичної допомоги обробила рану, зупинила кровотечу, наклала асептичну пов'язку і прийняла рішення транспортувати дитину у травмпункт обласної дитячої лікарні. 

Хлопчика прооперували й він 10 днів перебував у стаціонарі через встановлений дренаж.

Позиція потерпілої сторони

Мама хлопчика, Оксана Цимбалюк, повідомила Радіо Трек, що її син був на Дні народження у розважальному закладі. Граючись із друзями, він отримав травму, через яку ще тривалий час перебуватиме на реабілітації. 

- Рому прооперували і наклали гіпсовий лонгет. 

13 грудня сина виписали з лікарні, проте травмовану ділянку він відчуває частково.

 

Травма складна, лікар попередив, що можливий некроз тканин, але з часом тканини відновляться. 

У медзакладі сину навіть робили рентген, щоб перевірити, чи не пошкоджені сухожилля, колінний суглоб і гомілкові кістки. 

 

Зараз ми придбали йому милиці, аби він міг ходити.

Того ж дня до мами хлопчика зателефонували з «Fly kids», жінка представилася директором контролю якості розважального центру. Представниця закладу почала у всьому звинувачувати сина, каже Оксана Цимбалюк:

Мені безапеляційним тоном сказали, нібито мій син сам винуватий. Мовляв, вони переглянули відео з камер відеоспостереження і нібито Рома порушив правила безпеки. У мене є фото з місця події, на момент травмування біля сина нікого не було, тобто, його ніхто не штовхав.

Мама хлопчика вважає, що саме на цій металевій перекладині він травмувався

Мама потерпілого хлопчика каже, що представники розважального центру «Fly kids» потім запропонували 20 тисяч гривень компенсації. Проте жінка налаштована подавати до суду, аби покарати адміністрацію та у майбутньому запобігти травмуванню малечі:

У мене є претензії моральної шкоди. Мій син професійно займається самбо. Через травму він пропустив змагання і поки невідомо взагалі, коли зможе відвідувати заняття знову. Також він пропускає школу та інші гуртки.

 

 

Я особисто маю втрачений заробіток, адже довелося тимчасово припинити трудову діяльність і доглядати за сином. Окрім цього, на фоні стресових переживань погіршилося і моє здоров'я. 

 

Я також з'ясувала, що у цьому ж закладі у Києві теж травмувалася дитина. Там пошкоджена шия і щодо цього триває судовий процес.

 

Я також звернулася з заявою до поліції.

Важливо!

Зі слів мами, потерпілому хлопчику у закладі першу домедичну допомогу надавав військовий, який супроводжував дітей, а не медсестра «Fly kids». Працівники центру навіть не надали аптечки.

Цю інформацію Радіо Трек наразі перевіряє, чекаємо коментар від лікаря бригади швидкої допомоги, яка прибула на виклик.  


Позиція «Fly kids»

Радіо Трек чекає й офіційний коментар від «Fly kids». Відео, на якому видно момент травмування хлопчика, представниця закладу Вікторія відмовилася надати. Мовляв, там видно обличчя інших дітей. Щойно ми отримаємо коментар від розважального центру, ми його опублікуємо. 

Репутація «Fly kids»

До слова, «Fly kids» - мережевий заклад. Такі центри розваг є у різних містах України і там теж часто травмуються діти. Зокрема, відомо про інциденти у Запоріжжі, Маріуполі, Кременчуці.

А у Рівному у закладі два роки тому стравами отруїлися відвідувачі. Там виявили сальмонелу. Тоді у закладі представники Держпродспоживслужби провели перевірку і вручили необхідні приписи. 

Про це ми писали тут: 

Стафілокок у працівників і курячі нагетси з сальмонелою: причини отруєння 13 людей у Рівному 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень