Мрії збуваються. Правда, у Рівному довелося чекати цього майже 3 роки (ФОТО)

Навколо дитячого майданчика на Набережній встановили лавки

На Набережній у Рівному навколо дитячого майданчика встановили лавки. Роботи провели ще в серпні.

Нагадаємо, батьки малечі, яка проводить час на майданчику, зверталися до профільного управління та виконавця робіт впродовж трьох років з проханням встановити на майданчику лавки. Адже часто з дітьми гуляють бабусі та дідусі, яким важко кілька годин поспіль простояти на ногах, поки діти граються.

До слова, бабусь та дідусів навіть звинувачували у тому, що вони можуть зламати гойдалки. Адже, оскільки вони не мають місця для перепочинку, то мусили сідати на гойдалки. До слова, частину гойдалок з майданчика на сьогодні - вкрали

Нагадаємо, реконструкція скверу на Набережній розпочалася у 2020 році. Тоді демонтували старий аварійний дитячий ігровий майданчик та почали прокладати нові доріжки з бруківкою. Втім і донині реконструкція скверу ще не завершена.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень