Відомо, чому на дитмайданчику на вулиці Набережній у Рівному досі немає лавок

Проєктом це передбачено

У листопаді минулого року у сквері, що на вулиці Набережній у Рівному, встановили новий дитячий майданчик.

На гойдалках, які там є, вже відпочивають місцеві діти, однак батькам, які з ними приходять, немає де посидіти та почекати. РАДІО ТРЕК вирішило з'ясувати, чому досі немає лавок на майданчику.

Начальник управління капітального будівництва Володимир Ляшук повідомив, що лавки на дитячому майданчику на вулиці Набережній встановлять, адже вони передбачені проєктом. Однак зроблять це після того, як дитмайданчик офіційно здадуть в експлуатацію.

Вони зберігаються у генпідрядника, але він боїться їх ставити до того часу, поки об’єкт не введуть в експлуатацію. Коли виділять кошти на завершення робіт цього кускового комплексу, тому що вся територія поділена на декілька кускових комплексів.

 

Лавки встановлять перед здачею об’єкта в експлуатацію. Виконавець робіт не настільки багатий, щоб ці лавки щодня (ред. - крали), а він ставив нові, – розповів Володимир Ляшук.

До слова, ще наприкінці весни з дитячого майданчика вкрали декілька гойдалок, після крадіжки залишилися гострі зрізи, які наражають на небезпеку відвідувачів майданчика. Невдовзі ці зрізи мають закрити спеціальними чохлами. До речі, невдовзі після крадіжки зрізи закрили спеціальними дерев’яними чохлами. Втім, їх вкрали слідом за гойдалками.  

Начальник УКБ просить рівнян бережно ставитися до майна на майданчику та у місті загалом. А також просить рівнян бути пильними та у разі виявлення пошкодження майна або крадіжок повідомляти про це до поліції.

Ми ж прагнемо бути цивілізованими, європейською країною. А з цими стандартами (ред. - такими, як зараз) ми не підемо вперед, – зауважив Володимир Ляшук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень