В Мінреінтеграції готуються до евакуації людей ще з трьох областей (ФОТО)

Для тих, хто відмовляється покидати своє житло, вже підготували бланки спеціальних заяв

Колаж Суспільного
Колаж Суспільного

Обов’язкова евакуація мешканців Донеччини триває – сьогодні відбудеться останній евакуаційний рейс у серпні.

Наразі у Міністерстві з реінтеграції тимчасово окупованих територій уже розглядають можливість організації обов’язкової евакуації ще для 3-х областей.

За словами очільниці міністерства Ірини Верещук, ідеться про Запорізьку, Миколаївську та Харківську області. Причому, мають евакуювати мешканців лише окремих регіонів вказаних областей.

Каже, зараз у Міністерстві ведуть відповідну підготовку. Загалом же, рішення про обов’язкову евакуацію прийматимуть у відповідь на звернення місцевих ОВА.

Між тим, Кабмін уже затвердив форму бланка відмови від обов’язкової евакуації. Цей документ повинні будуть заповнювати і підписувати мешканці Донеччини (а згодом, імовірно, й інших областей, якщо там будуть оголошувати обов’язкову евакуацію), якщо вони відмовляються від обов’язкової евакуації.

Потрібно буде вказати паспортні дані, причину відмови від евакуації та дані про дітей, якщо вони теж не евакуюються. Також бланк містить заяву про те, що людина усвідомлює усю небезпеку свого рішення, залишаючись на обстрілюваній території:

«Я повною мірою усвідомлюю, що моя відмова від обов’язкової евакуації може призвести до значної шкоди для здоров’я та небезпеки для мого особистого життя та життя моєї дитини», —  йдеться у формі відмови.

Джерело: social.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень