В Лаврі голий, п'яний монах викинувся з вікна (ФОТО)

Горілка — зло

У середу, 6 грудня, з другого поверху корпусу №99 Києво-Печерської Лаври вистрибнув монах Володимир (Рибаков Р.). Причому ченець був роздягнутий.

Про це з посиланням на свої джерела у правоохоронних органах повідомила журналістка Ірина Федорів.

Бригада швидкої доставила Рибакова Р.В. з травмами до міської клінічної лікарні №17.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці події, попередньо кваліфікувала подію як «замах на самогубство».

Окрім того, як стало відомо, зазначений насельник Києво-Печерської Лаври страждає періодичними нервово-психічними розладами, пов’язаними з надмірним вживанням алкоголю.

— Напередодні Рибаков Р.В. протягом нічного часу вживав алкогольні напої, після чого зранку в оголеному вигляді вистрибнув з вікна корпусу №99 та намагався потрапити до інших насельників Лаври, - додає джерело.

Бригада ШМД викликалась не через травми, а через стан і вигляд вказаного монаха, зазначає журналістка. Керівництво ж монастиря приховує реальні обставини та надало вказівки постраждалому не розголошувати їх перед медичними працівниками та співробітниками поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень