Увага! По всій Україні вводять аварійні відключення, — «Укренерго»

Дефіцит потужності у системі - 27%

Станом на 10-ту ранку понеділка, 28 листопада, внаслідок стрімкого зростання дефіциту потужності застосовуються аварійні відключення по всій території України.

Про це повідомляє «Укренерго».

Причиною збільшення дефіциту потужності стали аварійні відключення блоків на кількох електростанціях.

 

Водночас споживання продовжує зростати через погіршення погодних умов. Наразі дефіцит потужності складає 27%.

 

Після усунення причин аварійних відключень блоки повернуться у роботу, що зменшить дефіцит в енергосистемі та, відповідно, обсяги обмежень споживачів.

Споживачам нагадують, що контрольовані аварійні відключення дозволяють збалансувати енергосистему та запобігати аварійним ситуаціям у мережах.

В «Рівнеобленерго» зауважують, що через режим аварійних відключень може змінитися тривалість перерв у електропостачанні, зазначена у графіках планових відключень.

Загальний дефіцит в енергосистемі – це наслідок вже 7 хвиль ракетних ударів росіян по енергетичній інфраструктурі. Масштаби та складність пошкоджень дуже великі. Ремонти тривають цілодобово, зазначають у компанії.

Ми ж нагадаємо, що в суботу, 26 листопада, в «Укренерго» заявили, що більше не визначають, які саме види відключень - аварійні чи планові - мають бути застосовані у той чи інший день. Відтепер і надалі це вирішуватимуть вже обленерго.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень