Понад 6 млн абонентів зараз відключають від електропостачання. Де виникло найбільше проблем?

Найпроблемніші регіони назвав Президент Зеленський у традиційному вечірньому зверненні до українців

Від середи, 23 листопада, коли російські терористи востаннє атакували ракетами нашу енергетичну інфраструктуру, вдалося вдвічі зменшити кількість осель, в яких відключають електрику для стабілізації системи. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у своєму сьогоднішньому зверненні до українського народу. 

За його словами, станом на цей вечір відключення тривають у більшості областей та в столиці. Загалом - понад 6 млн абонентів. Тоді як на вечір середи було відключено майже 12 млн абонентів.

- Найбільше проблем зараз саме в столиці, а також в Київській області, на Одещині, Львівщині, Вінничині та Дніпропетровщині.

 

Будь ласка, в усіх регіонах треба, як і раніше, ощадливо споживати електрику. Якщо у вас немає відключення, це не означає, що проблеми вже вирішено. Якщо електрика є, це не означає, що можна одразу вмикати кілька потужних електроприладів, - наголошує Гарант.

Стрибки споживання, які викликають збільшення аварійних відключень, за його словами, енергетики фіксують щовечора. Саме тому важливо бути раціональними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень