Уточнення Міненерго щодо можливих відключень світла

Сильний вітер та налипання снігу можуть погіршити ситуацію в енергосистемі

У міністерстві енергетики зауважують, що через настання похолодання світло українцям не вимикатимуть. Проте це причина додаткового навантаження на мережу. Графіки відключень можуть застосовувати у випадку серйозних пошкоджень обʼєктів енергосистеми внаслідок російських обстрілів.

До зміни погодних умов енергетики готувалися завчасно.

Ми прогнозували зниження температури. І з тією ситуацією, яка є зараз, ми не плануємо графіки відключень, особливо для побутових споживачів, – каже заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук. 

При цьому, якщо певні потужності виводитимуть для ремонту, країна здатна забезпечити українців електроенергією. А несправності, які виникають через погоду, досить швидко усувають.

На сьогодні ситуація контрольована. І якщо не буде значних обстрілів чи пошкоджень, через погодні умови – налипання снігу чи вітру – ми не плануємо запроваджувати графіки відключень, – каже Гринчук.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень