Усі котельні Рівного працюють. Куди звертатися, якщо немає опалення

Усі котельні Рівного працюють і подають тепло до багатоповерхівок, садків і медичних закладів міста. Натомість, не всі об’єкти теплоносій приймають, повідомив Радіо Трек директор «Рівнетеплоенерго» Олександр Корчинський:

- Зараз підключені абсолютно всі котельні. Єдина проблема – практично немає розбору тепла, і котельні працюють на технологічному мунімумі. Це недобре.

 

Це значить, що або навмисно, свідомо, або несвідомо теплопостачання, яке ми подали до будинку, в будинок не йде. До вузлів обліку у нас немає доступу, цим займаються відповідальні по кожному будинку особи.

Тож насамперед, причину варто з’ясувати у голови ОСББ або в управлінській компанії. Крім цього, тепловики звертать увагу споживачів, що опалення у квартирі може не бути через проблеми внутрішньобудинкової мережі, як от повітря у батареях чи протікання. У цьому разі варто звертатися до компанії, з якою підписаний договір про обслуговування мережі в будинку. Разом з тим, якщо нарікання таки на теплоенерго - директор компанії готовий розібратися у кожній ситуації. І радить у разі виникнення надзвичайної ситуації звертатися за номером аварійно-диспетчерської служби:

64-41-83

 

62-97-69

 

(067) 432-80-50

У школах питання подачі теплоносія вирішують адміністрації навчальних закладів. Нагадаємо, торік опалювальний сезон у Рівному розпочали 17 жовтня - в об'єктах соціальної сфери, 22 жовтня тепло почали подавати до багатоповерхівок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень