Уроки у школярів на Дубенщині відбуваються в автобусі (ФОТО)

Це своєрідний простір для підтримки соціальних проектів молоді та учнівського самоврядування

На Рівненщині з’явився клас на колесах. У Привільненській ОТГ, що на Дубенщині, старий недієвий автобус переобладнали в яскравий навчальний клас. 

Це зробили в рамках реалізації проекту «Територія свободи», під час  обласного конкурсу ідей молодіжних ініціатив.

Автобус розмістили на території школи. В середині – зручні місця для сидіння, навчальна креативна дошка, кімнатні рослини, куточок читача та багато інших інноваційних цікавинок.

Це не просто навчальний клас – це простір для підтримки соціальних проектів молоді та учнівського самоврядування громади. До того ж, кожного року спостерігається позитивна динаміка на збільшення кількості запропонованих проектів.

Так у 2018 році їх було 7, а у цьому році реалізуємо ще 9 молодіжних ініціатив, - розповідає заступник голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук.

Конкурс підтримки молодіжних ініціатив Рівненська ОДА проводить вже близько 15 років. Конкурсна комісія обирає найкращі проекти, що співфінансуються з обласного бюджету. 

Відтак, цього року  громадські організації Рівненщини отримають фінансову підтримку на реалізацію 9 молодіжних проектів. Кошти у сумі 250 тисяч гривень спрямують з обласного бюджету. Власний внесок співфінансування складає не менше 15 %/

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень