Уночі в Рівному ледь не згоріла квартира на дев’ятому поверсі

У неділю, 10 квітня, о 02:55 до Служби порятунку повідомили про пожежу на балконі дев’ятого поверху в житловому будинку в місті Рівне на вулиці Фабричній,1.

Балкон трикімнатної квартири повністю був охоплений вогнем. Пожежники, оцінивши обстановку, вирішили подавати засоби для гасіння вогню по висувній пожежній автодрабині. Разом з тим, інша група рятувальників в апаратах захисту органів дихання, з метою видалення диму з під’їзду будинку, повідчиняли вікна у коридорах сходових маршів з першого до останнього поверхів. Також було проведено поквартирний обхід помешкань громадян для того, щоб повідомити мешканців про подію та переконатися, чи не потрібна допомога.

Пожежу ліквідували о 03:40. Постраждалих та травмованих немає, повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.

Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку на балконі, а також пошкоджено вікно балкону та закопчено стіни житлової кімнати.

Наразі причину пожежі з’ясовують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень