Укрзалізниця запускає новий сайт з продажу квитків. Вони до слова - подорожчають 

Вартість квитків хочуть «прив'язати» до популярності напрямку й дня тижня 

Із 1 вересня сервіс «Укрзалізниці» для купівлі та резервування онлайн залізничних квитків за адресою booking.uz.gov.ua перестане працювати. Придбати квитки можна на новому сайті та у застосунку компанії.

Тож з 1 вересня клієнти зможуть купувати квитки  через мобільний додаток та новий сайт «Укрзалізниці», а також в сторонніх сервісах з продажу залізничних квитків.

За старим доменом буде відкриватись вже нова версія сайту. Але користувач ще зможе зайти на той сервіс, щоби переглянути квитки. До слова  «Укрзалізниця» продає онлайн 85% квитків, що є одним із найкращих показників у Європі.  

Крім того, національний перевізник планує підвищити вартість проїзду у поїздах.  Вона у перспективі буде залежати  від часу доби та популярності маршруту. Впливатиме на ціну й попит. 

Наприклад, в Укрзалізниці звернулися до уряду з проханням зняти державне регулювання вартості квитків у вагони класу «СВ».  Керівник пасажирського напряму «Укрзалізниці» Олександр Перцовський каже, що зараз саме такі місця в поїздах мають особливий попит, попри те, що вони значно дорожчі за інші.

Тобто квитки у СВ вагони розкуповують у першу чергу. 

В Укрзалізниці запевняють, що подорожчання квитків буде поступовим і помірним, з врахуванням інфляції. Крім того, до завершення воєнного стану компанія й надалі буде виконувати свої соціальні функції. 

Джерело: Forbes 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень