Тим, хто палить мости: на Рівненщині у спецумовах погасили марку з СБУ (ФОТО/ВІДЕО)

Максимально наближених до бойових

Сьогодні Укрпошта випустила нову марку з серії, присвяченої силам оборони України. Цього разу присвятили її СБУ. Вартість марки - 23 грн, а тираж - понад мільйон. 

На Рівненщині спецпогашення відбулося в умовах тренувань, максимально наближених до бойових. 

Процедуру спецпогашення марки провели керівник рівненської дирекції Укрпошти Вадим Мосаковський та начальник управління СБУ у Рівненській області Андрій Тимченко. 

- Погашення марки СБУ – це визнання і фактично маніфест тим захисникам і захисницям СБУ, які боронять нашу державу, - прокоментував подію Андрій Тимченко. 

Бійці спецпідрозділу Альфа відпрацьовували евакуацію при потраплянні в засідку та вдосконалювали навички роботи з мінометом 120 калібру.

Раніше основним завданням центру спецоперацій А була боротьба з тероризмом. Великокаліберні міномети почали використовувати з повномасштабним вторгненням рф.

Додамо, що в області лише цього року повідомили про підозру 7 державним зрадникам, 10 колаборантам.

 

Трьох осіб затримали за передачу даних ворогу щодо пересування та місць дислокації ЗСУ.

 

15 осіб повідомили про підозру за визнання російської агресії, понад 25 осіб – про підтримку комуністичної символіки.

Андрій Тимченко також наголосив, що працівники рівненського управління виконують завдання не лише в нашій області, а й у прифронтових зонах і на фронті.

Разом із маркою випустили й тематичний мерч. Зокрема, можна купити футболку СБУ з написом «Хто, як не ми, спалить мости» та стікерпаки. На одному з них є напис «У всіх є друзі в СБУ, але не кожен знає, що його друг – із СБУ».

Поштові набори «Служба безпеки України» доступні у відділеннях Укрпошти по всій країні, онлайн в офіційному поштовому магазині та маркетплейсах eBay та Amazon.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень