Українським споживачам можуть нарахувати зайві кіловати 

Що робити, аби цьому запобігти 

Споживачам електроенергії можуть неправильно нарахувати плату за світло, зокрема в рахунку можуть з'явитися зайві кіловати. Передусім йдеться про справність або не справність роботи електролічильника. 

Енергетики наголошують на необідності передавати показники щомісяця. Це дозволить вчасно виявити негаразди та запобігти переплатам.

Навіть сучасні лічильники можуть давати збій, мати механічні ушкодження чи бути бракованими. 

Також в обленерго наголошують, що навіть якщо лічильник справний, якщо не надати актуальних показань вчасно, використання електроенергії нарахують за середньодобовим споживанням. І це також означає переплату для споживача.

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень