Українські військові у грудні отримають на 37% більше грошей

Проти виплат у листопаді

Наприкінці року є додаткові нарахування, тому у грудні українські військові отримають майже на 37% більше грошового забезпечення, ніж у листопаді.

Зазвичай посадовий оклад, виплати за звання та вислугу років – це найменша частина грошового забезпечення.

Але у грудні ситуація відрізняється. Річ у тім, що наприкінці року відбувається низка додаткових нарахувань… Тому у грудні ми виплатимо нашим воїнам майже на 37% більше, ніж це було у листопаді. Зараз ці нарахування якраз відбуваються, – пояснила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За її словами, станом на 14 грудня виплати за безпосередню участь у бойових діях профінансовані на 100% – це 100 тис. грн. Також на 100% профінансовано додаткові виплати за службу під час воєнного стану – це 30 тис. грн. Ганна Маляр зазначає, що формально зараз виплачено 60% від загального обсягу щомісячного грошового забезпечення.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень