Українським військовим боргують гроші: відомо, коли відновляться виплати

Цього місяця ситуація склалася незвичайна, кажуть в Міноборони

Грошові виплати українським військовослужбовцям затримуються через необхідність внести зміни до бюджету. Вони надійдуть лише наприкінці серпня.

Про це на брифінгу 11 серпня повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр:

– У попередні місяці ми вибудували ритм: у першій половині місяця Міноборони переказувало кошти на виплати щомісячного грошового забезпечення військовослужбовцям (т.зв. «гроші мирного часу», до яких входять посадові оклади, виплати за військові звання та вислугу років). У другій половині місяця МОУ фінансували додаткові виплати за несення служби під час воєнного стану та безпосередню участь у бойових діях, – пояснила вона.

Також Маляр наголосила, що в українській економіці склалася екстремальна ситуація. Проте оборона залишається беззаперечним пріоритетом, тому ЗСУ отримають усі заявлені раніше кошти, частина з яких надійде на 2-3 тижні пізніше.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень