Українським військовим боргують гроші: відомо, коли відновляться виплати

Цього місяця ситуація склалася незвичайна, кажуть в Міноборони

Грошові виплати українським військовослужбовцям затримуються через необхідність внести зміни до бюджету. Вони надійдуть лише наприкінці серпня.

Про це на брифінгу 11 серпня повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр:

– У попередні місяці ми вибудували ритм: у першій половині місяця Міноборони переказувало кошти на виплати щомісячного грошового забезпечення військовослужбовцям (т.зв. «гроші мирного часу», до яких входять посадові оклади, виплати за військові звання та вислугу років). У другій половині місяця МОУ фінансували додаткові виплати за несення служби під час воєнного стану та безпосередню участь у бойових діях, – пояснила вона.

Також Маляр наголосила, що в українській економіці склалася екстремальна ситуація. Проте оборона залишається беззаперечним пріоритетом, тому ЗСУ отримають усі заявлені раніше кошти, частина з яких надійде на 2-3 тижні пізніше.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень