Українські спортсмени з вадами зору найсильніші у світі. Серед них рівняни (ФОТО)

Наші паверліфтери зібрали у Грузії багато нагород 

У Грузії завершився Чемпіонат світу та Європи з паверліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з порушеннями зору. Напередодні визначились імена переможців та призерів змагань серед чоловіків у вагових категоріях до 90 кг, до 100 кг, до 110 кг, до 125 кг та понад 125 кг, повідомляє Рівненське регіональне відділення «Інваспорту».

Український паверліфтинг на грузинському помості представляли: Олександр Чернобай у категорії до 90 кг, Сергій Скорік та Микола Ткачук у категорії до 100 кг, Анатолій Дерманський у категорії до 110 кг, Валерій Ландик у категорії понад 125 кг.

Кожен з вище названих атлетів виборов для України медалі Чемпіонатів світу та Європи, а Олександр Чернобай (у сумі – 681 кг, у присіданні – 243 кг, у жимі – 183 кг) та Сергій Скорік (у присіданні – 275,5 та тязі – 270,5 кг) встановили світові рекорди.

Спортсмени штатної збірної команди України під керівництвом головного тренера Андрія Демчука здобули також впевнені перемоги у командних заліках Чемпіонатів світу та Європи з паверліфтингу та жиму лежачи серед жінок та чоловіків, тим самим в черговий раз підтвердив статус найсильнішої нації планети.

Результати виступів спортсменів збірної України опублікували на Фейсбук-сторінці «Інваспорту»:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень