ЧУ з параканое: двоє рівнян вибороли путівку у Токіо

На паралімпіаду поїдуть представники «Інваспорту»

Особливі спортсмени здобули перемогу на чемпіонаті України з параканое. Про це повідомляють у пресслужбі Рівненської облради з посиланням на «Інваспорт».

17 липня 2021 року в м. Дніпро відбувся чемпіонат України з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

У складі збірної команди Рівненської області участь у змаганнях брали четверо спортсменів:

майстри спорту України міжнародного класу Наталія Лагутенко та Микола Синюк, майстер спорту України Володимир Вельгун та Едуард Бірук

У підсумку Микола Синюк виборов золоту нагороду на дистанції 200 метрів у класі KL2. Також золоту нагороду виборола Наталія Лагутенко на дистанції 200 метрів у класі KL2. Володимир Вельгун виборов срібну нагороду на дистанції 200 метрів у класі KL2, а Едуард Бірук зупинився за крок від п’єдесталу, посівши 4 місце на дистанції 200 метрів у класі KL3.

Тренує спортсменів тренер Рівненського регіонального центру «Інваспорт» Леонід Камлочук:

 - До речі, Микола Синюк та Наталка Лагутенко незабаром будуть представляти Україну на паралімпійських іграх в Токіо. Бажаю їм успіху.

Нагадаємо, з 24 серпня по 5 вересня 2021 року триватиме Паралімпіада у Токіо.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень