Спортсмен з Рівного виборов путівку на Паралімпійські ігри

Роман Новак став чемпіоном Європи й поїде у Токіо

Роман Новак. Фото - Інваспорт.
Роман Новак. Фото - Інваспорт.

Рівнянин Роман Новак став чемпіоном з метання спису серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату на чемпіонаті Європи. Про це повідомили у регіональному центрі «Інваспорт». Змагання відбуваються у Польщі й триватимуть до 5 червня. У «Інваспорті» розповіли, що розраховували на хороший результат свого вихованця.

Роман Новак на змаганнях у польському місті Бидгощ здобув перемогу з метання спису серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Він – єдиний спортсмен з Рівненщини, який у складі збірної України бере участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями зору та розумового і фізичного розвитку.

Роман Новак став чемпіоном з результатом 52.33 метра, здобувши переконливу перемогу над спортсменами із Литви – Йонасом Спудісом, результат якого – 51.04 метра та Франції – Фелісьєном Сіапо, результат якого – 50.65 метра.

 - Ми панували медаль, тим більше – це перед паралімпійські фактично останні змагання.

 

Відповідно, ми планували, що буде медаль, сподівались на золоту і всі наші сподівання виправдались цілком«, – розповів застпуник начальника регіонального центру »Інваспорт" Володимир Мурін журналістам Суспільного.

Спортсмен, пояснює, до кінця змагань – 5 червня, перебуватиме у Польщі. По поверненню у Рівне запланують зустріч з переможцем. За медаль, уточнив Володимир Мурін, спортсмену передбачений грошовий сертифікат.

Після цієї перемоги спортсмен представлятиме Україну на Паралімпійських Іграх у Токіо-2020.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень