Уражений опорний апарат – не вирок: вихованці «Інваспорту» знову на п’єдесталі

У Дніпрі

У Дніпрі, у другий змагальний день Кубку України з паверліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, Рівненський регіональний центр «Інваспорт» представляли Олександр Багнюк, Микола Клімов та Андрій Сікальський.

До призової трійки увійшов Андрій Сікальський. Рівнянин став бронзовим призером Кубка України у ваговій категорії понад 107 кг з результатом 145 кг.


У ваговій категорії до 97 кг рівнянин Олександр Багнюк з жимом 147 кг посів четверте місце, а Микола Клімов став сьомим з результатом 125 кг.

У командній першості на Кубку України-2019

команда Рівненської області здобула перемогу з результатом 108 балів та підтвердила реноме найсильнішої команди країни з пар у паверліфтингу.

Цього року команда рівнян зробила золотий дубль, здобувши командні перемоги як у Чемпіонаті України так і на національному кубку, повідомляє Інваспорт у Фейсбуці.

На другому місці фінішувала на Кубку України команда Дніпропетровської області – 94 бали. Третє місце у запорізьких спортсменів – 94 бали.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень