Українські пожежні літаки вилітають в Туреччину гасити лісові пожежі

На гасінні уже працює 35 повітряних суден

30 липня два пожежні літаки ДСНС України вилітають до Туреччини для гасіння лісових пожеж, що виникли 28 липня у курортній провінції Анталія та поширилися на територію провінцій Османіє, Кайсері, Коджаелі, Адана, Мерсін та Мугла, - повідомляє ДСНС.

Горить зраз на площі понад 1,5 тисячі га. Загинули 4 людини, 183 особи постраждали. Обгоріли понад 100 приватних будинків та споруд. Рятувальники гасять 20 осередків пожежі.

Для допомоги турецьким вогнеборцям, відповідно до підписаного у лютому 2020 року Меморандуму про взаєморозуміння,  

Україна направляє два екіпажі пожежних літаків Ан-32П з групою забезпечення. Це досвідчені фахівці, які вже мають досвід роботи у гірських районах та працювали на ліквідації масштабних пожеж у Чорногорії, в Ізраїлі та Грузії.

30 липня до гасіння пожеж у Туреччині, що ускладнюється сильним вітром та спекотною погодою, залучено понад 4 тис. осіб, 457 од. техніки та 35 повітряних суден.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень