Українські АЗС вирівняли ціни: по чому тепер пальне? (ЦІНИ)

Мережі змінили вартість бензину, дизеля та автогазу

Дефіцит пального в Україні все ще відчутний, тому черги на АЗС вже давно стали буденністю. Звідси, власне кажучи, й «кучеряві» ціни на пальне.

Втім, за останні кілька днів ситуація почала трохи покращуватися. Про зміни повідомляє Auto.RIA.

У середньому вартість бензину, дизпалива та газу на великих мережах залишається стабільною протягом останніх 3-х тижнів.

 

Інформація про ціни не завжди свідчить про те, що на АЗС пальне є у вільному продажу – часто реалізація здійснюється лише за талонами, паливними картками або водіями спецтранспорту.

Щодо вартості, то найдешевший бензин на сьогодні продають на заправках Shell – 45,7 грн/л. Тоді як найдорожчий – на Катрал – 59 грн/л. Мережі ОККО, БРСМ та WOG реалізують «А-95» у межах 51 грн за літр.

Щодо дизпального, то найдешевший продається на «Авіас» та «Укрнафта» – 55 грн. Найдорожче дизель продає той же Катрал – 63 грн.

Ціни на автогаз оприлюднили лише деякі заправки, зокрема UPG, ОККО та WOG. Його вартість варіюється від 37 до 42 грн/л.

Зауважимо, що в таблиці представлені усереднені ціни заправок по всій Україні, які можуть відрізнятись, залежно від регіону.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень