Українка з найбільшими вилицями схудла на 12 кг та зробила ще одну «пластику» (ФОТО)

Як тепер вона виглядає

Блогерка Анастасія Покрищук, яку називають українкою з найбільшими вилицями, перенесла чергову пластичну операцію. Як виявилося, нещодавно жінка схудла на 12 кілограмів, а тому захотіла «прибрати» зайву шкіру.

Декілька місяців тому блогерка розповідала, що їй вставили нові імпланти у сідниці. Втім, на цьому операції не закінчилися. Днями Покрищук вирушила до Туреччини, де їй знову зробили чергову «пластику».

— Я зробила ліфтинг того місця, де глютеопластика.

 

Я схудла на 12 кілограмів, ще коли був старий імплант. І оця шкіра, де був жир, половина пішла звідти, все.

 

І ця шкіра вона залишається знизу, фу, бовтається. І воно вже нікуди не дінеться ніяк, - пояснила блогерка.

 

Але я хотіла більший імплант. А одночасно ці процедури робити не можна... Новий імплант спочатку стоїть занадто високо, потрібно декілька місяців, аби він опустився... І тоді можна вже гарно, чітко прибрати усе це, - додала вона.

Як виглядає блогерка після «пластики»

Результати ліфтингу Покрищук вже назвала «витвором мистецтва». Блогерка, яка має імпланти у сідницях та грудях, також робила «пластику» живота й чимало ін'єкцій в обличчя, своїм виглядом задоволена.

Окрім цього, фото з блогеркою показали на сторінці клініки. На них можна помітити, що Покрищук дійсно сильно схудла. А її сідниці стали нібито ще більшими, аніж були до цього.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень