Вікторія Варлей з «Холостяка» показала, який вигляд мала до «тюнінгу» (ФОТО)

Фотографії до і після операцій дуже різняться

Учасниця 12 сезону шоу «Холостяк-12» Вікторія Варлей показала, який вигляд мала до «тюнінгу» і розповіла, яка найбільша вага у неї була.

Актриса поділилася фотографіями, зробленими 11 років тому. Тоді вона важила 58 кілограмів при зрості 173 сантиметри. За словами Варлей, це була її максимальна вага. 

— Які щічки, - підписала фото Варлей.

Ймовірно, їй не подобався такий зовнішній вигляд, тому вона зважилася на зміни.

Зараз 38-річна Варлей виглядає зовсім інакше. Дівчина зробила безшовну нижню блефаропластику (операція на повіках) і часткове видалення грудок Біша (операція, спрямована на видалення скупчень жиру на щоках). Також вона збільшила груди, а після проєкту «Холостяк» зважилася на збільшення губ.

Ось, як вона виглядала до пластики:

Вікторія Варлей - що про неї відомо

Вікторія Варлей - українська акторка, яка мріє підкорити Голлівуд. У першому випуску шоу «Холостяк» вона зізналася головному герою Алексу Топольському, що перебувала у стосунках зі своїм колегою, відомим українським актором Тарасом Цимбалюком.

Вони познайомилися під час зйомок серіалу «Суперкопи». Пара була разом три роки, однак їхні шляхи розійшлися. Зараз вони дружать.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень