Українка в Італії виграла півмільйона євро в лотереї (ФОТО)

Жінка придбала лотерейний білет за кілька хвилин до закриття крамниці

50-річна жінка з України, яка працює доглядальницею за людьми похилого віку в італійському місті Авелліно, 22 лютого придбала лотерейний білет у тютюновій крамниці перед самим закриттям.

Про це повідомляє видання Corriere della Sera. 

Не відходячи від прилавка, вона зішкрябала покриття на квитку і ще довго не могла повірити, що виграла 500 тисяч євро. 

Власник тютюнової крамниці Еміліано Новієлло розповів, що вже збирався зачинятися, коли зайшла жінка і придбала квиток за 5 євро.

- Вона купила квиток, подряпала його і виграла 500 000 євро. Жінка попросила нас перевірити це, щоб отримати підтвердження, що вона виграла цю суму. Офіційно, виграла в лотерею!

 

Жінка не могла в це повірити, і після того, як я кілька разів підтвердив їй, що вона виграла, вона поцілувала і обійняла нас! Вона була дуже щаслива", - переповів він. 

За його словами, найбільшим виграшем у його крамниці раніше була сума у 240 тисяч євро з лотерейного білета вартістю 2 євро.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень