Українка розповіла, як росіяни заважали їй передати прапор України солісту Imagine Dragons

«Російські визволителі» забирали прапор і не давали його далі. Але ж ми змогли!»

Днями американський гурт Imagine Dragons дав концерт у німецькому місті Менхенгладбах. На подію прийшло чимало українців, серед них - Ганна Куликовська та Зоряна Туряниця.

Дівчата зізнаються, що їхали на концерт з певною місією і виконали її:

Ця поїздка була з певною місією, і я щаслива, що змогла разом з Ганною її виконати.

 

А цей прапор стане для мене реліквією і символом перемоги України – поділилася Зоряна.

Виявляється, під час виступу українки передали солісту Imagine Dragons Дену Рейнольдсу прапор України, який він з любов'ю взяв, висловив промову про війну в Україні та заспівав Forever young.

Втім, як зізналися Ганна та Зоряна, передати прапор України кумиру їм усіляко заважили росіяни, які стояли під сценою:

Це був важкий, але водночас радісний день. Добиралися на концерт замість 6 години – 11. Пройшли до сцени, а там росіяни стоять.

 

Почали хамити нам. Інші дівчата з України двічі передавали прапор до сцени.

 

А ці «російські визволителі» забирали прапор і не давали його далі. Але ж ми змогли! Наш прапор узяли! На відео перекошені обличчя представників мордора не видно.

 

Хоча це все не має значення! Найцінніша мить у тому, що саме з українським прапором стоїть відомий на весь світ гурт! І слова підтримки лунають для нас – українців – розповіла Ганна.

Зазначимо, що Imagine Dragons активно підтримують Україну. У липні 2018 року колектив зібрав повний НСК Олімпійський у Києві. Цьогоріч гурт мав виступити у Києві на початку червня, але концерт було скасовано через війну.

Перед виступом у місті Менхенгладбах Imagine Dragons давали концерт на фестивалі у польській Гдині. Там Ден Рейнольдс звернувся до фанатів і зізнався - почувається безпорадним через війну в Україні і висловив потужну промову на підтримку України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень