Зірка «Сватів» українцям: «Нам закривають очі й вуха, але ми чуємо і бачимо ваше горе, нам соромно» (ВІДЕО)

Артист зізнався, що відчуває сором і ганьбу за дії, які здійснює зараз росія в Україні

Популярний російський актор, якого глядачі знають за роллю Сан Санича в комедійному серіалі «Свати», Олександр Феклістов звернувся до українських колег зі словами солідарності через війну, яку розв'язала рф.

Звернення знаменитості опублікував російський блогер Рустем Адагамов на особистій сторінці в Twitter.

Артист зізнався, що відчуває сором і ганьбу за дії, які здійснює зараз росія в Україні. Він зазначив, що пропагандисти намагаються закрити громадянам рф очі і вуха, проте від усіх правду приховати неможливо.

У відео Феклістов також згадав рідного дядька, який загинув під час Другої світової війни під Києвом.

Дорогі мої українські колеги, з ким я працював, хто мене пам'ятає, хочу висловити вам слова солідарності.

 

Ми тут в Росії відчуваємо неймовірний сором і ганьбу у зв'язку з тим, що сталося. Але це все дрібниці в порівнянні з тим, що терпить зараз Україна...

 

Мій дядько, Валентин Мойсейович, під час Другої світової війни загинув під Києвом. Вірніше, пропав безвісти. Так я не розумію, навіщо ми це повторюємо.

 

Це жахливо боляче і гірко, – сказав Феклістов.

Також актор згадав виховательку з дитячого садка, яка тиснула на очі дітям, щоб ті заснули під час тихої години. Він порівняв її з кремлівськими рупорами, які змушують росіян повірити в їхню «правду».

Знаєте, колись в моєму дитинстві, в дитячому садку, була вихователька, яка, якщо ти не засинав в тиху годину, дуже сильно тиснула тобі на очі, щоб ти заснув.

 

Ну ось з 24 лютого нам намагаються закрити не тільки очі, але і вуха. Проте ми чуємо і бачимо ваше горе і висловлюємо свою солідарність... Ми з вами, - висловився артист.

Зазначимо, на відміну від Федора Добронравова, головного героя «Сватів», який виступав за окупацію Криму, Феклістов ще в 2014 році підтримав Україну. Тоді він підписав лист «Ми з вами» на знак солідарності з українцями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень