«Я вважаю, що страждати улюблені фільми не повинні»: Зеленський захистив «Сватів»

Чи має він рацію?

Дехто вимагає заборонити "Сватів" ще й через те, що там періодично на стінах висять портрети... Путіна. Нібито

Президент Зеленський вважає, що «улюблені» російські фільми та фільми, зняті з російськими акторами, «страждати не повинні». Тим паче, що, на його думку, актори в Росії часто можуть бути «під тиском» влади РФ.

Про це він заявив під час ексклюзивного інтерв’ю телеканалу ІСТV, коментуючи медіапродукти, до виробництва яких залучалися актори, що мають антиукраїнську позицію чи незаконно відвідували окупований Крим:

«Ось, наприклад, «Свати» – серіал був знятий ще до війни з Росією. Там були улюблені актори.

 

Один з цих акторів сказав неправильні речі щодо окупації Криму (йдеться про Федора Добронравова, – ред.).

 

Неправильні з точки зору українського громадянина. Його за це не пускали в Україну. Я вважаю, що ці санкції правильні...

 

А як зробити з фільмом, де є, наприклад, Ахеджакова, яка підтримує незалежність України, яка знімалась у радянському фільмі і поруч стоїть із актором, який заборонений?

 

Вона ж не винна у тому, що фільм був знятий 30 років тому, а зараз хтось зійшов з глузду», – пояснив свою думку Володимир Зеленський.

Багато людей вважає "Сватів" геніальним серіалом і чи не найкращим з усіх у світі

Президент додав, що припускає, що на декого з російських акторів, які дозволяють собі необережні чи навіть ворожі висловлювання у бік України, здійснюється тиск з боку влади РФ.

«Я вважаю, що страждати через це улюблені фільми не повинні», – підсумував Зеленський, додавши, що випадок із актором Пореченковим (приїздив на позиції бойовиків «ДНР» та стріляв у бік українських військових – «Главком»), є виключним, і в подібній ситуації щодо актора варто застосовувати усі можливі санкції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень