Україні доведеться тримати армію в режимі воєнного стану ще 10 років, – військовий експерт

Для чого потрібен буде цей крок  

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Український військовий експерт, полковник запасу Роман Світан розповів, що поки росія не розпадеться на складові, Україні доведеться тримати армію в режимі воєнного стану.

Армія перебуває у двох положеннях, вона в третьому не буває. Вона або вимкнена, або увімкнена – або в режимі мирного часу, або військового. Коли воєнний час, то армія воює, навіть якщо вона не стріляє зараз, вона все одно воює. Так ось, в режимі воєнного стану армія буде у нас перебувати ще років десять.

 

Поки не розвалиться російська федерація на складові республіки, у нас армію доведеться тримати в режимі воєнного стану, – зауважив Роман Світан.

Свою думку військовий експерт пояснив тим, що путін ввів 5 українських областей до Конституції рф. Якщо рішення про виведення областей і буде, то його зможе оскаржити будь-який інший «путін», який прийде до влади через 5 або 10 років.

Він скаже, що це не конституційне рішення і поверне їх назад. І знову все почнеться по колу. Тому, поки не розпадеться російська імперія, а зараз є передумови до цього. Бойові буряти не просто ж так в Бурятії відправляють потяги під укіс і підривають тунелі. Тобто процес цей вже почався. Північний Кавказ і Схід... він, врешті-решт, призведе до розпаду російської імперії. Але 10 років у нас армія перебуватиме у воєнному стані, це вважається війна, – пояснив екперт.

Громадянське суспільство не матиме до цього ніякого відношення, оскільки «це робота професійної армії».

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень