«Будьмо реалістами»: сенатор зі США заявив, що Україні доведеться поступитися Росії територіями

Навіть не натякає, а відкрито про це говорить

Сенатор від Республіканської партії США Джеймс Венс зробив обурливу заяву. Він сказав, що Вашингтону потрібно прийняти той факт, що Україні, ймовірно, доведеться поступитися Росії деякими територіями. Це відбулося напередодні.

- В інтересах Америки – визнати, що Україні доведеться поступитися деякими територіями росіянам. І нам потрібно покласти край цим військовим діям, – сказав Венс в ефірі телеканалу CNN.

За його словами, «і в наших, і в їхніх інтересах» припинити бойові дії, щоб покласти край загибелі людей.

- У тому, що стосується українського питання, всі, хто має голову на плечах, знають, що це закінчиться переговорами.

 

Ідея про те, що Україна поверне Росію до кордонів 1991 року, була абсурдною, ніхто в це насправді не вірив, – сказав Венс.

З огляду на ситуацію, яка складається, коли США не погодило нещодавно виділення Україні фінансової допомоги та настроїв у Європі щодо недостатніх результатів контрнаступу ЗСУ, складається враження, що Україну вперто схиляють до переговорів з росією, де ми маємо поступитися їй певною територією.

Джерело: Патріоти України

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень