В одному з управлінь Рівного є 12 вакансій для водіїв

Виплата зарплати регулярна

У Рівненському міськШЕУ не вистачає водіїв, які працюють на снігоприбиральній техніці. Наразі в управлінні є 12 вакансій і це число не остаточне, адже на кількість водіїв впливає мобілізація, яка є непередбачуваним фактором для стабільної роботи комунальників.

Зарплата водіїв у міськШЕУ коливається від 14 до 18 тисяч грн на місяць, повідомили у Департаменті інфраструктури у відповіді на запит Радіо Трек.

Станом на листопад в управлінні зареєстровано 87 водіїв та механізаторів. Вони обслуговують 23 одиниці снігоприбиральної техніки і працюють позмінно.

Не вистачає у Рівному і двірників. Площа території у місті, яка підлягає прибиранню комунальниками, становить майже 120 га.

Тож дбати за належним станом вулиць, скверів, майданів мають щонайменше 289 працівників.

Однак наразі у міськШЕУ є понад півсотні вакансій для двірників. Зарплата у тих, хто стежить за чистотою Рівного, невелика, вона коливається від майже 7 до 10 тисяч грн в залежності від розміру закріпленої площі прибирання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень