Українцям «без досвіду» пропонують заробіток від 20 тис. грн на місяць

П'ять популярних вакансій 

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Кількість вакансій в Україні з початком війни суттєво скоротилась. Втім, пропозицій охочим працювати й заробляти зарплату вище середнього - достатньо. Тож, зважаючи на пропозиції на порталі з пошуку роботи Work.ua, можна назвати 5 вакансій, де пропонують зарплату 20 тис. грн і більше тим, у кого немає досвіду.

Одна з таких можливостей – робота рієлтором. До обов'язків входить підбір об'єктів нерухомості в базі даних, проведення переговорів з клієнтами та проведення «екскурсії» у квартиру чи будинок.

Компанія може взяти людину, яка раніше не працювала в цій сфері, та обіцяє зарплату від 20 тис. грн до 75 тис. грн.

Також є робота водієм таксі. Працювати можна тиждень через тиждень. Заправка відбувається коштом водія, однак обслуговування авто повністю бере на себе компанія. Обов'язково потрібно мати водійське посвідчення категорії «В». Загалом зарплата в місяць складає від 27 тис. грн до 40 тис. грн.

Від 25 тис. грн в середньому можуть отримувати й менеджери по роботі з клієнтами. 

Одна з компаній за таку зарплату пропонує працювати в кол-центрі, де потрібно надавати консультації іноземним клієнтам та вести електронні звіти за результатами своєї роботи.

Однак саме в цьому випадку обов'язковим є знання польської мови.

Є вакансія керівника транспортного відділу з привабливою зарплатою. Людина повинна реєструвати та сертифікувати авто, управляти автопарком підприємства, закупляти запчастини тощо. Для такої посади потрібно знати англійську та мати водійське посвідчення категорії «В». А зарплату пропонують на рівні 30 тис. грн.

Трохи менше, а саме 22 тис. грн на місяць, можна заробити, працюючи викладачем акторської майстерності. 

Потрібно записувати відео на YouTube-канал для підлітків від 16 до 20 років.

Як зазначають у компанії, досвід не важливий, головне – емоційність та вміння передати настрій іншому акторові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень