Українців попередили про тотальну мобілізацію: що це означатиме?

У Раді зробили нову заяву

Українців попередили, що наша країна зараз перебуває за крок від введення тотальної мобілізації. Йдеться не лише про людський ресурс, а й про мобілізацію економіки.

Про це заявив народний депутат України від партії «Слуга Народу» Олег Дунда в ефірі телеканалу Київ 24.

- Ми повинні усвідомлювати, що ми йдемо крок за кроком до тотальної мобілізації, а вона передбачатиме закриття країни та економіки, коли економіка буде закцентована на виробництві свого продукту.

 

Відповідно, якщо ми будемо більшість продуктів виробляти самі, то там і знайдуться гроші, - заявив Дунда.

Також він відповів на питання журналіста, де брати гроші на зарплату військовим. Нагадаємо, що раніше в ВР оголосили, що контрактники під час повномасштабного вторгнення можуть отримувати до 200 грн на місяць. На думку Дунди, перехід української економіки на власне виробництво здатне вирішити фінансове питання.

- За результатами 2023 року, у нас торговельний дефіцит за побутовими товарами - 25 млрд. Фактично, країна живе за рахунок імпорту товарів, які ми можемо виготовляти самостійно.

 

У нас на заході України більшість магазинів забиті товарами польського виробництва. Але тут ми можемо виробляти те саме, - наголосив депутат.

Товари Україна може виготовляти самостійно, а ті золото-валютні резерви, які фінансуються в імпорт, можуть бути направлені на зарплати нашим військовим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень