«Підсолоджена» мобілізація? Що хочуть внести до оновленого законопроєкту?

Депутат дав детальне пояснення

Колаж: 24 канал

У Верховній Раді України роздумують про можливість посилити мобілізацію та «підсолодити» цей процес. Йдеться про те, що окрім примусових механізмів є ще й мотиваційні.

Про це народний депутат України з фракції «Голос», голова комітету ВР з питань свободи слова Ярослав Юрчишин розповів в інтерв'ю для проекту «Ремарки».

- Ми з вами від стратегії виживання, в якій ми зараз знаходимося, справді перейшли до стратегії відновлення чи відбудови нашої держави.

 

Це можливо тільки тоді, коли ми знайдемо механізми, які не будуть жодним чином популярними, - сказав Юрчишин.

За його словами, мобілізація в жодному суспільстві ніколи не була популярною.

- Але чи можна «підсолодити» певні кроки? Так. Я вдячний і моїм колегам Роману Костенку, і Володимиру Цабалю, які просто фінансово прорахували, що ми можемо з бюджету нашого чинного, в тому, в якому всі пріоритети ідуть на забезпечення ЗСУ, які бонуси ми можемо дати людям, які для себе приймають, в першу чергу, психологічне рішення долучитися до Збройних сил.

 

Явно це не буде відповідь на всі питання. Але це принаймні буде показувати, що крім примусових механізмів ще є мотиваційні механізми, - розповів Юрчишин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень