Чому не втримали Авдіївку? Подивіться в дзеркало: можливо, саме ви є причиною, – Серж Марко

Дещо про Мобілізацію від воїна на нулі, якому Fb видалив допис

Блогер, військовий журналіст та військовослужбовець ЗСУ Серж Марко (Олександр Карпюк) доволі різко написав про оборону Авдіївки, відповідаючи  на закиди т.з. «диванним експертам»:

Так блд.

Бачу по фейсбуку вже несеться плач Ярославни від деяких експертів, по темі «зливу Авдіївки». Чому не втримали.

А я поясню.

Тому що вас поруч не було.

Кожен, хто ці чотири місяця бився за Авдос, скаже про те що робилось все що можна, і навіть непопулярні рішення, коли в окопи відправлялись всі, спецура, зампотили, пілоти бпла, всі, а черг в воєнкомати з закликом «Захистимо Авдіївку» я не бачив.

Тому.

Якщо ви цивільний, подивіться на себе в дзеркало. Можливо саме такі як ви, є причиною.

 

Причиною того що втомлені бійці повинні були захищатись від 5-7 разів більшого противника, а їм не прийшли на допомогу.

 

Ви не прийшли.

Окремо вкурвлюють військові, нарішавші собі штабні/тилові посади, які сидять вже другий рік в ППД, але встромлюють пику в кожен двіж зі своєю експертною думкою.

В мене наприклад велике питання, якого х**а в окопи можна відправити артилерію, пілотів, звʼязківців, але не можна відправити ППД чи штаб. В результаті в окопах воюють більш унікальні спеціалісти, чим ті які сидять по штабам.

Ну і Верховна Рада України, якщо ви думаєте що армія забуде як ви всі чотири місяці наступу на Авдіївку не змогли прийняти закон о мобілізації, тому що ви вси***тесь прийняти непопулярні для наріда рішення- то ні, ні**ра ми не забудемо.

 

Просто мабуть треба кожні 3 дні відправляти чергового депутата на фронт, поки затягується процесс, тоді ви звісно пришвидшились.

Правило «не був - не п**ди» залишається актуальним. В нас тут вистачає внутрішнього негативу, ми в ньому існуємо буквально в епіцентрі пи***ця, але с**а коли дистанційні експерти починають розповідати як треба жити -- це дуже вкурв**ює.

Якщо ви вважаєте що знаєте як треба воювати на цьому фронті, зобов'язуюсь організувати відношення в 59 бригаду кожному, хто вважає що має право це розповідати з дивану.

Це просто якийсь неймовірний кугутизм, чотири місяці сидіти та розповідати про злочинні ТЦК, а потім про те як погано, як що приймуть закон про мобілізацію, і зразу після цього треба звалювати з країни, але на цьому тижні всі ці експерти становляться стратегами.

Я розумію причину по якій на Хрещатику не можна зайнятися сексом, але тут люди робили неймовірне щоб втриматись, і точно су*а не вам оцінювати їх дії.

Ми хотіли дати посилання на повний текст цитованого допису, але поки вийшов цей матеріал, трапилося наступне:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень