Українці залишаться без субсидій: кого позбавлять допомоги на комірне

Передусім йдеться про боржників

Частину українців можуть залишити без допомоги на комірне.Передусім йдеться о тих, хто заборгував в оплаті комунальних послуг впродовж трьох місяців понад 680 гривень, і не погасив її. У такому разі Пенсійний фонд не буде призначати субсидію до тих пір, поки особа не укладе договір про реструктуризацію заборгованості або не виплатить заборгованість.

Відповідно до урядових рішень субсидії призначають тих, чиї витрати на комунальні послуги перевищують 15% середньомісячного загального доходу родини до закінчення воєнного стану та протягом одного місяця після його скасування. Розмір субсидії в неопалювальний сезон становить в середньому від 350 до 400 гривень.

Право на субсидії мають не лише власники житла, але й орендарі. Також особи, які не є зареєстровані у житлі, можуть звертатися за субсидією, але мають надати договір оренди, якщо фактично проживають в об'єкті оренди.

ВПО можуть претендувати на субсидії без договору оренди. Достатньо представити документи, що підтверджують їхнє фактичне проживання за вказаною адресою.

Джерело: Politeka

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень