Власникам автомобілів більше не призначатимуть субсидії

Зокрема змінився граничний вік автомобіля, з яким уже не можна розраховувати на державну підтримку

Власники автомобілів з 1 січня 2024 року не зможуть претендувати на субсидію. Чергові нововведення погоджені Кабінетом міністрів.

Слід зауважити, що якщо в домогосподарстві є автомобіль старше 15 років, то субсидій не позбавлятимуть. Натомість якщо сім'я має автомобіль, з моменту випуску якого ще не минуло 15 років – субсидію не призначатимуть. Також нова норма не поширюється на мопеди та причепи.

Згідно з пунктом 14 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, якщо на 1 число місяця, з якого призначається житлова субсидія, будь-хто зі складу домогосподарства або член сім’ї особи зі складу домогосподарства власності більше одного транспортного засобу, що підлягає реєстрації в установленому законодавством порядку, з року випуску якого минуло менш як 15 років (крім мопеда та причепа), субсидія у такому разі не призначається, – йдеться у повідомленні.

Джерело: Судово-юридична газета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень