Українці мають знати реальний стан справ, - прем’єр Шмигаль попередив про складну зиму

Аби люди мали можливість завчасно підготуватися до сезону холодів

Україна активно готується до зими та опрацьовує усі можливі сценарії розвитку подій. Ризики для енергетичної системи доволі серйозні.

Ми не збираємося применшувати загрози, ризики та виклики цього опалювального сезону. Але вважаємо, що громадяни мають бути поінформовані про реальний стан справ, - каже прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

За даними Міненерго, відремонтовано п'ять атомних блоків. У ремонті ще чотири блоки.

ТЕС. Відремонтовано та перебувають у ремонті 24 енергоблоки. Це 62% від загальної кількості.

ТЕЦ. Відремонтовано 70%, ще 30% зараз у ремонті.

Гідроелектростанції Укргідроенерго. Відремонтовано та перебувають у ремонті 32 агрегати, або 68% від запланованих до ремонту цього року.

 «Укренерго» майже 80% виконання робіт з ремонту магістральних мереж. Високовольтні підстанції вже відновлені до рівня довоєнного стану.

Формуємо багаторівневий захист для енергетичних об'єктів. Готуємось до всіх можливих сценаріїв розвитку подій, щоб уникнути найгірших. Зима буде складною, але ми маємо вистояти. Готуємо для цього все необхідне, — підсумував Шмигаль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень