Україна може оновити ЗСУ: Чи потрібні для цього 18-річні?

Дикий все пояснив

dezertirstvo-v-zakoni-vru-mozhe-legalizuvati-szch

Військовий експерт Євген Дикий розповів, що в Україні нема потреби знижувати мобілізаційний вік, оскільки в країні є «величезний мобілізаційний резерв», якого достатньо, аби повністю замінити чинний склад ЗСУ.  

Ми мобілізуємо в півтора раза менше, ніж втрачаємо в боях. Тобто наша армія просто сточується, тане на очах. Ми її не поповнюємо належним чином. І це страшний фактор, що веде нас фактично до поразки в цій війні. фізично не вистачає людей на фронті. І цю проблему не можна замовчувати.

 

Я вже мовчу про другий аспект цієї проблеми... Люди, які воюють по 2-2,5 роки, – дуже зношені. А ми поки що навіть втрат не відновлюємо. Не кажучи вже про заміну тих, хто воює, – зауважив Євген Дикий.

Він також додав, що, як колишній командир, був би не радий вести в бій 18-20-річних. Втім, і ситуацію з тим, що в сучасній українській армії воюють переважно люди віком 50-55+, він теж вважає ненормальною.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень