Повістки в Україні отримують ті, хто мають відстрочку і заброньовані: що робити в таких випадках?

Пояснення адвоката

Повістки в Україні надсилають зокрема військовозобов’язаним, які мають відстрочку і заброньовані. Адвокат Володимир Кишеня у своєму TikTok розповів, що в такому разі кажуть робити в ТЦК СП.

За його словами, протягом минулого тижня троє його клієнтів, яким допомогли оформити відстрочку, звернулися з таким питанням. Повістки вони отримали на пошту та з'явилися з ними в ТЦК.

- На запитання, навіщо нам шлете повістки, адже у нас оформлена відсрочка, почули, що повістки шлемо не ми, цим займається Генеральний штаб, всі питання туди.

 

Ну і оскільки ви вже прийшли, то давайте ви пройдете військово-лікарську комісію, — розповів адвокат.

Вони відмовились від проходження ВЛК, на що почули, що тоді чекайте на наступні повістки.

- Підсумовуючи все вищевикладене, у мене є два припущення. Перший варіант — повістки надсилаються тупо всім. Не розбираючись, у кого є право на відстрочку, на бронювання.

 

Надрукували 900 тисяч — 900 тисяч відправили. Хто не з'явився, отримав штраф. І далі, хай ходять по судах, і доводять, що вони нічого не порушували, — каже адвокат.

Інший варіант, виходячи зі слів працівників ТЦК СП, повістки надсилаються тим військовозобов'язаним, які не приходили на ВЛК понад один рік.

Джерело: ТСН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень