Український форвард повернувся з Іспанії в Рівне

І вже встиг розгромити баскетболістів «політехніків»

21-річний український баскетболіст Ілля Нємцу (на фото вгорі в білому) продовжить кар’єру в Україні, підписавши контракт з БК «Рівне». Молодий форвард у поточному сезоні виступав у складі клубу Сантурці, за який відіграв 9 матчів у четвертому за силою дивізіоні Іспанії.

Нємцу виступав у складі всіх трьох молодіжних збірних України – U-16, U-18 та U-20. На торішній молодіжній континентальній першості для баскетболістів віком до 20 років форвард показав найкращі результати.

- Після двох тренувань з хлопцями БК «Рівне», Ілля Нємцу погодився залишитися у Рівному. Думаю, що це серйозне підсилення для нашого клубу в цьому сезоні, особливо, враховуючи те, що перед командою стоїть завдання здобути медалі Вищої ліги Чемпіонату України, — розповів президент БК «Рівне» Сергій Ліщук.

Зауважимо, БК «Рівне» зараз посідає друге місце у «Групі 2» Вищої ліги чемпіонату України, маючи у своєму активі 21 перемогу у 24 поєдинках.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень