Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук відвідав рідну школу з уроком баскетболу (ВІДЕО)

Президент Баскетбольного клубу «Рівне» Сергій Ліщук особисто долучився до уроків баскетболу, які вже стали традиційними для гравців та тренерів команди.

Разом з головним тренером Валерієм Жартуном, а також лідерками жіночої команди Вікторією Шматовою, Тетяною  Гаврильчик та Катериною Кононенко, Сергій Ліщук не міг пропустити відвідини двадцятої школи Рівного. Адже вона для нього є рідною, саме там він провів свої учнівські роки, і саме в цьому спортзалі познайомився та робив перші кроки в опановуванні улюбленої гри, яка стала нероздільною з ним на все життя.

Урок баскетболу зібрав аншлаг в спортзалі. Як з’ясувалося, багато дітей цікавиться баскетболом, хтось навіть займається ним у секціях, знають хто такий Сергій Ліщук, і, що він вчився у їхній школі.

Гравці, тренер та президент відповідали на безліч дитячих запитань. На пам’ять про урок баскетболу всі його учасники отримали в подарунок плакати з гравцями БК «Рівне», але і на цьому все не закінчилось.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень