БК «Рівне» запрошує на «молодіжний» баскетбольний вікенд

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Чотири домашні матчі БК «Рівне» за два дні вікенду знову в нашому місті. Поки «основа» БК «Рівне» гратиме на виїзді, баскетбольний центр у Рівному переноситься з ДЮСШ-4 до Спорткомплексу «НУВГП» (вул. Чорновола, 49а). Тут в суботу 22 грудня та в неділю 23 грудня, відбудуться по два матчі жіночої Вищої ліги та чоловічої Першої ліги.

Щоразу, ігровий день відкриватимуть чоловічі команди.

У суботу о 16:00 та в неділю о 12:00 БК «Рівне» –ОСДЮСШОР прийматиме одного з лідерів чемпіонату першої ліги «Ужгород УЖНУ ЗОДЮСШ».

Суперник у своєму активі має дев’ять перемог при трьох поразках, завдяки більшій кількості матчів, знаходиться на першій позиції турнірної таблиці.

Цікаво, що саме в команді Ужгорода грає чи ненайбільший десант з Рівненщини. Кольори закарпатців захищають Володимир Жартун, Михайло Стоноженко та Сергій Заєць. Усі троє є серед лідерів команди, як за результативністю, так і за іншими статистичними показниками.

Жіноча «молодіжка» БК «Рівне» – ОСДЮСШОР, у суботу 22 грудня о 16:00 та у неділю 23 грудня о 17:00 у Вищій лізі Чемпіонату України прийматиме БК «Хмельницький».

Обидва суперники є дебютантами змагань такого рівня, але, якщо підопічні Марини Максимчук упевнено тримаються та намагаються не відставати від лідерів та фаворитів, здобувши сім перемог у дванадцяти матчах та закріпившись на четвертій позиції, то хмельничанки знаходяться внизу турнірної таблиці, маючи у своєму активі чотири перемоги у дванадцяти матчах.

Цікаво, що ігри між рівнянками та хмельничанками – це вже матчі другого кола регулярного чемпіонату. Тож, суперниці вже грали між собою в цьому сезоні. Для обох команд це були дебютні ігри у Вищій лізі. Майже два місяці тому, рівнянки здобули дві феєричні перемоги на виїзді над БК «Хмельницький» 94:43 та 68:33.

Вхід на ігри ВІЛЬНИЙ!

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень