Українка «рознесла» крутий готель у Єгипті. Через економію на туристах (ФОТО)

На «жлобський» сервіс поскаржилася мешканка Києва, яка вирушила на відпочинок з сім’єю

У скандал потрапив єгипетський 5-зірковий готель Sunrise Arabian Beach, що в Шарм-ель-Шейху.

Під час пандемії - при повному завантаженні відпочивальниками - керівництво готелю зменшило кількість ресторанів, які працюють. Замість 8 відкритий тепер всього один.

Це призвело до тисняви і підвищення ризику заразитися коронавірусною інфекцією, передає РБК-Україна.

Мешканка Києва Нінель Комарова також поскаржилася на обмежений асортимент страв й антисанітарію у готелі. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook:

Приходиш у ресторан готелю і наче ти якийсь заводської їдальні: людей багато, столи не встигають дезінфікувати, сервірування ніякого, можете уявити - столові прилади лежать просто у відкритому доступі на багаторазовій серветці.

 

Пил, бризки туристів, що проходять, - це все безперешкодно летить і осідає на вилках, ножах, - написала українка, яка вирушила на відпочинок разом із чоловіком і донькою.

Більше того, персонал готелю не дотримується маскового режиму. Тобто маски є, але вони приспущені і фактично нічого не дають.

В аеропорту всі туристи робили тест на COVID-19. Втім, результати приходять лише на наступний день. І до цього часу всі приїжджі спокійно гуляють готелем, спілкуючись з іншими людьми.

Пізніше з'ясувалося, що в однієї туристки тест був позитивним і тільки після цього її відправили на самоізоляцію у номер.

 

А чоловік цієї пані, ходить по готелю і з усіма спілкується. І увага, за 10 доларів, хтось із персоналу дозволив їй вийти погуляти і купатися. Жах!!! - додала Нінель.

Також в готелі немає у вільному доступі ні масок, ні антисептиків. Відсутня і безкоштовна медична допомога: лікар готелю приймає лише за окрему плату і всього 2 години на день.

Страховка, в яку крім нещасного випадку входить і допомога при зараженні COVID-19, там не покриває консультації і надання першої медичної допомоги.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень