5-річну українку зґвалтували в Єгипті. Мати намагається це приховати?

Розповідає інші версії

Днями світ шокувала новина про зґвалтування 5-річної дівчинки на популярному курорті Шарм-ель-Шейх в Єгипті.

Найдивнішим виявилося те, що мати дівчинки намагалася приховати справжню причину травми. В МЗС Україні розкрили нові подробиці справи, пише РБК.

Поліція Сумської області дізналася з повідомлення МЗС, що до лікарні популярного курорту доправили 5-річну мешканку Сум, аби надати їй меддопомогу. У дівчинки виявили ознаки зґвалтування.

За інформацією українського посольства, малолітній дитині провели невідкладну операцію та відправили на огляд до гінеколога. При огляді виявили специфічні травми, які могли завдати дівчинці під час дій насильницького характеру, йдеться у повідомленні.

У поліції підкреслили, що мати дотримується іншої версії причин появи травми. Дівчинка начебто травмувалася під час невдалого стрибка у басейн.

Поліцейські відкрили кримінальну справу за фактом зґвалтування.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень