Учасникам АТО/ООС пропонують безкоштовне навчання на фахівців з кібербезпеки

Навчання проходитиме за американською програмою

Для учасників бойових дій та членів їхніх сімей розпочався черговий відбір на безкоштовне навчання за програмою професійного розвитку у сфері кібербезпеки та реінтеграції «Кіберзахисники».

Вперше в Україні ця програма стартувала у травні цього року, перша група слухачів вже пройшла підготовку.

Як повідомляє АрміяInform,

Учасники пройдуть професійне навчання з кібербезпеки та отримають допомогу з працевлаштуванням у державному та приватному секторах. Слухачі отримають сертифікат, який визнаний державою у галузі кібербезпеки та можливість безкоштовно скласти сертифікаційний іспит CISCO Academy, що дозволить їм претендувати на такі затребувані та високооплачувані посади, як аналітик із кібербезпеки, фахівець з тестування безпеки, фахівець з комп’ютерної криміналістики, фахівець з реверс-інжинірингу та адміністратор із мережевої безпеки.

Студентів навчатимуть викладачі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», провідні українські та міжнародні експерти, фахівці з Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Початок занять – 11 жовтня 2021 року. Тривалість – шість місяців.

Заявку на участь у програмі можуть подати ветерани з усіх регіонів України. Щоб потрапити до програми, конкурсанти мають заповнити анкету на сайті проєкту (https://cyberdefenders.org.ua/form-uk/).

Також потрібно пройти тестування на базові комп’ютерні знання та підготувати мотиваційний лист.

Приймання заявок триватиме до 24 вересня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень