Сотні одиниць техніки на кордоні з Україною: під виглядом навчань «Захід 2021»

Росія перекинула на Донбас сотні одиниць військової техніки

Росія перекинула на Донбас більше 400 одиниць озброєнь та бойової техніки, - повідомляє штаб ООС, посилаючись на доповідь місії ОБСЄ.

419 одиниць озброєння та військової техніки, в тому числі 45 одиниць - з порушенням лінії відведення, 179 - за межами виділених місць зберігання, 195 - в зоні безпеки.

Вище згадані порушення зафіксовані на полігонах поблизу тимчасово окупованих населених пунктів Круглик, Мирне, Бугаївка, Хрустальний Луганської області та Новоселівка, Кальміуське, Мар’янівка Донецької області.

Протягом тижня російсько-окупаційні війська здійснили обстріли населених пунктів на підконтрольній Уряду України території Новотошківського, Водяного, Новоселівки Другої, Новомихайлівки, Нью-Йорка, внаслідок яких загинув літній чоловік, пошкоджені житлові помешкання громадян та об’єкти інфраструктури.

Крім того, у повідомленні штабу ООС зазначається:

значна кількість одиниць військової техніки, а саме 387 одиниць розміщені на непідконтрольній Уряду України території в Луганській області, що свідчить про проведення бойового злагодження з подальшою ротацією на лінії розмежування.

Крім того, не виключається факт підготовки та ймовірного залучення підрозділів ЗФ РФ до комплексу стратегічного навчання «Захід-2021».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень