Назвали ім’я загиблого в ООС українського воїна

Йому не було й сорока

Вчора ввечері, 13 липня, в зоні проведення операції об’єднаних сил (ООС) в районі с. Причепилівка Новоайдарського району Луганської області під час ворожого артилерійського обстрілу з 122 мм та 152 мм калібру бойових позицій 57 окремої мотопіхотної бригади загинув нікопольчанин Бєляєв Андрій Левонтійович, 1982 року народження, - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Нікопольський ОМТЦК та СП

Що відомо про загиблого?

Мав позивний Бєлий. Доброволець з 2014 року, кілька разів підписував контракт.

 

Тихий герой. Звичайний чоловік, яких тисячі, що пішли на війну. Не брав участі у визначних боях і операціях. Але на своїй маленький війні був серед найкращих.

 

Щирий. Завжди усміхнений.

У загиблого Андрія Бєляєва залишилося троє дітей.

Від початку цієї доби, 14 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку російських окупантів. Поранено двох військовослужбовців ЗСУ, - інформує пресцентр штабу ООС.

У районі населеного пункту Новоолександрівка окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів. Біля Старогнатівки ворог обстрілював українські позиції з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців зазнали поранень. Після надання медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу.

Стан одного пораненого - задовільний, іншого - важкий.

 

Джерело Цензор

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень