У зірки «Беверлі Хіллз 90210» - четверта стадія раку

Ремісія закінчилася

Зірка серіалів «Беверлі Хіллз 90210» і «Всі жінки відьми» налякана, але має намір стати прикладом для онкохворих. Про це Шеннен Догерті заявила в ефірі програми «Доброго ранку, Америко».

У 2015 році Шеннен діагностували рак молочної залози. Актриса пройшла лікування, і в 2017 році захворювання перейшло в ремісію.

Я так і не можу прийняти це захворювання. Іноді я думаю: «Ну чому я?» І відповідаю собі: «А чому не я? Хто ще заслуговує таке? Ніхто не заслуговує. Коли у мене ремісія, я думаю, що мені взагалі пощастило, що я жива, - сказала в програмі Шеннен.

Нині актриса судиться зі страховою компанією, яка не виконала свої зобов'язання після того, як її будинок постраждав у пожежі. Вона пояснила, що інформація про рак все одно потрапить в маси, оскільки міститься в судових документах. Тому Догерті вирішила розповісти правду сама.

Шеннен зізналася, що дуже налякана, але має намір жити і працювати попри діагноз. Головною своєю підтримкою актриса називає свого чоловіка - продюсера Курта Ісварієнко, який, до речі, має українське коріння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень